Запази Урок
Работни Позиции

“RockSchool на колела” ще дава музикални уроци в твоя град!

Стартираме “RockSchool на колела” - наша дългогодишна мечта за мобилно музикално училище. Ще пътуваме от град на град със специално оборудван бус и ще провеждаме музикални уроци и работилници. Ще можем да отваряме врати на всеки площад, парк или публично пространство и да правим това, което можем най-добре - да запалваме любов към музиката и да развиваме личностни качества чрез музикално образование.   

Чрез “RockSchool на колела” искаме да дадем различни музикални инструменти в ръцете на деца и младежи, за да могат те сами да изпитат тръпката и удоволствието от свиренето на музика. Вярваме, че това ще разчупи културната изолация, в която попадат много млади хора от малки градове в страната. 

А участниците в работилниците, които след това искат да започнат музикалното си образование - ще могат да го направят чрез нашите онлайн уроци по музика.

С “RockSchool на колела” ще посетим Ботевград, Дупница, Елин Пелин, Самоков и Чепеларе, организирайки музикални уроци и работилници по китара, бас, пиано и ударни инструменти. Те ще са напълно безплатни за всеки и ще представляват кратки сесии, в които всеки се запознава с основите на свирене на съответния инструмент. А като награда, всички участници ще получат ваучер за онлайн урок в RockSchool. 

“RockSchool на колела” ще е на път през месеците юли, август и септември - следете за точните дати и часове в нашата фейсбук страница.   

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на VIVACOM Fund, на които сме безкрайно благодарни, че повярваха в нашата мисия! 

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close