Запази Урок
Работни Позиции

RockSchool на колела вдъхнови над 300 деца и младежи!

RockSchool на колела е наша дългогодишна сбъдната мечта, която осъществихме успешно и през изминалото лято! Целта на проекта е да посетим малки градове, в които местните младежи живеят в културна изолация поради липса на възможности за музикално обучение и развитие на друг вид изкуства.

С помощта на нашия специално оборудван бус с музикални инструменти и опитни преподаватели, обиколихме седем града - Ловеч, Мездра, Враца, Самоков, Ботевград, Монтана, Видин. Проведохме музикални работилници, които бяха посетени от над 300 деца и младежи. Всеки от тях можеше да се докосне до над 10 различни вида музикални инструменти като най-голям интерес предизвикаха уроците по китара, пиано, цигулка, бас. Музикалните работилници и уроците бяха напълно безплатни, защото ние вярваме в силата на музиката и възможността, която тя носи със себе си. С "RockSchool на колела" направихме това, което можем най-добре - да вдъхновяваме и запалваме любов към музиката.

Нека си припомним някои от най-хубавите моменти от нашите музикални работилници по време не RockSchool на колела с това видео.

Проектът се осъществи с помощта на социално отговорната инициатива ''Ти и Лидл за по-добър жовот'', Фондация ''Работилница за граждански инициативи'' по програма ''Ти и Лидл за по-добър живот''.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close