RockSchool вдъхва нов живот на неизползвани музикални инструменти

Виждали ли сте музикални инструменти в домовете на свои роднини или приятели, които стоят неизползвани и събират прах? Или самите вие имате такъв инструмент? А знаете ли колко много ученици в RockSchool имат нужда от инструмент, за да се упражняват вкъщи, но не могат да си го позволят? Хайде заедно да променим това и да вдъхнем втори живот на десетки музикални инструменти! 

Ако искате да дарите музикален инструмент - свържете се с нас и заедно ще зарадваме дете, което иска да учи музика. Приемаме всички видове инструменти, по които вече водим уроци, защото вече имаме ученици, на които можем да ги предложим. Имаме две условия:

- инструментът да е здрав и използваем - не е проблем, ако трябва да се сменят струни или да се настрои от професионалист, стига да няма механични дефекти, липсващи части или нужда от сериозен ремонт

- дарението да е безвъзмездно - ние правим всичко това само от любов към музиката и за да помогнем на ученици, които имат нужда. Не поемаме други ангажименти към вас, освен да намерим собственик на инструмента.

Ако имате нужда от музикален инструмент - свържете се с нас и ние ще ви уведомим веднага щом разполагаме с търсения от вас инструмент. Абсолютно всеки ученик може да кандидатства за получаване на инструмент, но с приоритет ще са ученици, за които нашите преподаватели имат вече лични впечатления и знаят, че имат обоснована нужда. Имаме две условия:

- ученикът трябва да е взел поне 10 урока в RockSchool, за да сме сигурни, че има изявен интерес към дадения инструмент и е сериозен в музикалното си обучение

- ученикът трябва да ни напишете мотивационно писмо защо иска да получи инструмент. Нашият екип преглежда кандидатите за инструмент и го дарява на този, който е в най-голяма нужда и се е мотивирал най-добре. 

В RockSchool силно вярваме в даряването. Непотребното за един може да бъде безценно за друг. И понякога е нужно съвсем малко, за да направим добро за някой друг. Ако познавате човек, който може да дари инструмент или има нужда от такъв - кажете му за нашата инициатива и нека заедно правим добро!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close