Rockschool рожден ден и във вашия дом

С вече над 470 организирани рождени дни, започнахме да правим жестоки партита, да работим със страхотни партньори и искрено се радваме, че толкова много деца и тийнейджъри избират да празнуват, опознавайки музиката по забавен и интересен начин, с нашите Rockschool рождени дни. Досега ги провеждахме само в нашата зала - The Stage, но вече започваме да предлагаме Rockschool рождени дни и във вашия дом или наето от вас помещение.

 

Какво е Rockschool рожден ден?

Смях, музика, танци, свирене, музикални игри! Rockschool рожденият ден е уникално преживяване, защото позволява на празнуващите да се запознаят със света на музиката по най-радостния и интересен начин

 

Как се провежда RockSchool Рожден Ден във вашия дом или помещение?

Rockschool рожден ден във вашия дом пренася цялата тази атмосфера в избраното от вас помещения за празненството. Нашият екип идва с водещ и професионални преподаватели по музикални инструменти по избор. Всеки рожден ден си има назначен водещ, който е ангажиран както да забавлява децата с различни игри, така и да се грижи всичко да премине гладко и спокойно. Най-популярните избори за преподаватели на рождени дни са по китара, пиано и пеене.*


Предлагаме два пакета за Rockschool рожден ден във вашия дом:

2 часа с един преподавател и водещ  - 180лв.
2 часа с двама преподаватели и водещ - 240лв.

 

Допълнителни услуги

Повечето родители предпочитат да не са ангажирани с многото неща по организацията на един рожден ден, затова ние предлагаме:

Кетъринг - партнираме си със “100 грама сладки“. Можете да разгледате техните предложения и да си изберете Сладки и Солени вкусотии.
Фотограф - ако няма снимки - не се е състояло. Ако искате професионални снимки и запечатване на всеки момент от рождения ден се заплащат допълнителни 40лв.


Ще ви изпратим файл за покани, които можете да принтирате и раздадете на гостите си. Можете да видите поканите ТУК.

Отделно от всичко това - всеки рожденик получава от нас един безплатен урок в RockSchool като подарък от нас.


Пишете ни мейл на info@rockschool.bg или се обадете на 0887 6666 22, а ние ще ви дадем индивидуално предложение за това как можем да се впишем във вашия план за рожден ден.

Затвори

Допринеси за провеждането на RockSchool Стипендия 2019 и дай шанс на младеж да получи интензивно музикално обучение!