Рок фест и музикални работилници под звездите на The Brava Fest!

Много музика, звезди, банди, изненади и Rockschool. Това е уравнението за страхотни емоции или просто - "The Brava Balkan Fest". Датите са 21-ви и 22-ри септември, а мястото - село Дъбрава. Тази година има много международно участие. На сцената ще се качат победителите от петдесетото издание на Gitarijda Zajecar - Hadzi Prodane Duse от Сърбия, SaintS’N’Sinners от Турция, The Bullets от Гърция и Last Expedition от Македония.


Всяка година се дава възможност на две изгряващи рок групи от България да се изявят. Wasted Generation и The Lefties ще открият концертната програма в двете фестивални вечери.


Хедлайнер на събитието ще е бившия басист на група Whitesnake -  Марко Мендоса. "The Brava Balkan Fest" е част от европейското му турне, в което представя албума си "Viva La Rock".


За втора поредна година ще бъде организирана музикална академия на откритата сцена, където ще можете да вземете безплатен урок от преподавателите ни по китара и барабани. Работилницата на Rockschool ще бъде отворена за музикалните авантюристи и в двата дни от 10:00ч до 15:00ч.


На фестивала ще има и организирани занимания за любителите на конната езда и планинското колоездене.


"The Brava Balkan Fest" се организира от "Асоциация за европейско развитие на българското село" с подкрепата на Община Благоевград и Фондация Америка за България.


Rockschool ви очаква за една експлозия от емоции и музика!

Затвори

Допринеси за провеждането на RockSchool Стипендия 2019 и дай шанс на младеж да получи интензивно музикално обучение!