Запази Урок
Работни Позиции

Участвай в третия Музикален Акселератор на RockSchool

След две вдъхновяващи издания, „Музикален акселератор“ се завръща! Създадохме този проект, за да подкрепим сцената и младите български таланти, които са се захванали с нелеката задача да създават авторска музика. Вече две години срещаме някои от най-интересните млади музиканти в страната. Сега е моментът да се включиш и ти!

Както винаги, участието в „Музикален акселератор“ е напълно безплатно. Трябва само да се запишеш в предварителния конкурс и да ни разкажеш малко повече за своето творчество и цели. Нашето жури ще избере най-добрите 15 участници, а всеки от тях ще получи: 

  • Запис на свое авторско парче, микс и мастър в Urban House Studio
  • Продукция на студиен видеоклип, с включени заснемане и монтаж
  • Менторски сесии с професионални музиканти и експерти
  • Обучителен семинар, който покрива различни теми от музикалния бизнес
  • Обучение по дигитален маркетинг за музиканти
  • Професионална фотосесия
  • Промо концерт в края на програмата
  • Онлайн популяризиране на песента 

С участието си в „Музикален акселератор“ ще натрупаш практически умения, чрез които да реализираш и най-смелите си музикални идеи. Нашите специалисти ще споделят съвременни практики, чрез които можеш успешно да промотираш своята музика чрез дигиталните технологии. 

„Музикален акселератор“ ще ти донесе не само нови знания и умения, а ще реализираш авторски проект в професионално музикално студио, с който гордо ще заявиш своето изкуство пред света. 

Линк за кандидатстване: https://www.kmkrecords.com/accelerator

Не губи повече време, а се включи сега. Ако ти трябват още причини, виж участниците в миналогодишното издание на програмата.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура.

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close