Запази Урок
Работни Позиции

Развитието на Проекта „RockSchool Класна Стая“

От години мечтаем да си партнираме с училища, за да провокираме интерес и вдъхновение към музикалното изкуство. Затова създадохме „RockSchool Класна Стая“ - проект, който цели да представи музиката по нов, интерактивен и вдъхновяващ начин, адаптиран за новите поколения. 

„RockSchool Класна Стая“ е нашият амбициозен проект, който има за цел да посети училищата на територията на София и да запознае учениците с магията на музиката. В рамките на проекта, учениците ще имат възможност да получат своя първи урок по различни музикални инструменти и да научат повече за историята на музиката и част от най-емблематичните световни музиканти. 

Имаме удоволствието да споделим, че вече посетихме няколко училища: 86 ОУ "Св. Климент Охридски" и 156 ОУ "Васил Левски", където срещнахме невероятни ученици и учители. Запознахме ги с основите на барабаните, китарата и пианото, а реакциите им бяха повече от вдъхновяващи. Откривайки радостта от свиренето на музикални инструменти, се потопиха и в историята на музиката чрез нашите интерактивни лекции.

С огромен ентусиазъм продължаваме напред с проекта и планираме да посетим още много училища. Нашият екип е готов да вдъхнови новите поколения и да запали любовта към музиката във всяко дете, което срещнем. 

Очаквайте още новини и истории от нашите посещения. Нека направим музиката по-голяма част от всяка класна стая!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close