Запази Урок
Работни Позиции

Виж първите парчета от втория Музикален Акселератор на RockSchool

Вече може да се насладим на първите парчета, които се родиха в нашия Музикален Акселератор. Тази година журито се спря на 14 участника, които реализираха студиен запис и професионално видео към него в Urban House Studio. Участниците преминаха и през семинар за бизнес умения и научиха най-новите трикове за онлайн популяризиране на своята работа.

Парчетата, които ще видите по-долу, са резултат не само от огромния талант, който открихме в тези участници, но и от редица менторски сесии с опитни музиканти и професионалисти от музикалния бранш. Първите три парчета са написани от три много специални дами. По-долу ви очакват „Изгубеното момиче“ на Борислава Янева, „На покрива на града“ на Kristina и „А Man Indeed” на Ralitsa.

Ralitsa - A man indeed

Kristina - На покрива на града

Изгубено момиче - Борислава Янева

Следете тази публикация, за да се запознаете с всички финалисти в Музикален Акселератор 2022! Още за инициативата ще намерите и във Facebook страницата на RockSchool.

Truth Be Told - The Day that never happened

NONSENSE - How Love

Искаме да напомним, че Музикален Акселератор не е просто конкурс, а един от начините, по които RockSchool подкрепя развитието на младата местна сцена. Всички кандидатствали в програмата получават 30% отстъпка за запис, микс и мастър на парче в Urban House Studio. Музикален Акселератор 2022 е реализиран с подкрепата на програма „Култура“ на Столична Община и Nexo.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close