Запази Урок
Работни Позиции

Влез в ритъм с RockSchool

След вълнуващо лято, изпълнено с музика, събития и много приключения потриваме ръце за новия сезон. През изминалите месеци за пореден път осъществихме любимите ни RockSchool на колела и Музикален Акселератор, но вече с нетърпение очакваме новата учебна година. С тази статия обявяваме Back 2 School сезона за открит!


RockSchool ви очаква, за да върне музиката в предстоящата учебна година, така ще се появите в училище по-вдъхновени и по-окрилени. Независимо дали искате да продължите да развивате своите музикални умения или искате да направите първите си крачки в свиренето – ние сме на ваше разположение. Възползвайте се от 50% отстъпка на първия записан урок и започнете музикалното си приключение с карта за 10 предплатени урока, към които ще получите един безплатен.


Чудите се как да вместите уроците в своето ежедневие? Ние сме достатъчно гъвкави и ще ви помогнем да намерите място за малко музика измежду математиката и историята. Вижте как да запазите урок тук.


Уроците в RockSchool развиват не само таланта ви. Музиката е търпение, дисциплина и постоянство – качества, които са ценни не само за артистите, но за учебния процес, а и за живота, който ви предстои. 


За всички, които са прекъснали своите занимания през лятната ваканция сме подготвили нещо специално. След дългата почивка и летните приключения ни трябва малко време, за да влезем в ритъм. Как да вземете максимума и да репетирате по-ефективно може да научите от тази статия, която подготвихме специално за вас.  


Влез в ритъм с RockSchool!


Очакваме ви! 

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close