Запази Урок
Работни Позиции

Време е за RockSchool Концерт

След двегодишна пауза - време е да огласим отново Борисовата градина с рок! Нямаме търпение да съберем отново на едно място всички наши ученици, преподаватели и приятели, за да се забавляваме заедно под открито небе. 

Запазете си датата 26ти юни и елате в 17ч в Маймунарника, за да чуете страхотните изпълнения на наши ученици и бандите от миналогодишното издание на Музикален Акселератор. Вече имаме потвърждение, че ще видим на сцената:

с авторските парчета, които записаха при нас в Urban House Studio.

Приготвили сме разнообразна програма от акустични парчета, малко тежки жици и дори класическа музика. Ще има и няколко специални изненади, които ще запазим в тайна за сега. Но бъдете сигурни, че ще бъде вечер, която ще се помни дълго. 

Няма предварителна продажба на билети. Входът е с дарение, като всички събрани средства ще бъдат предоставени за обучението на участник в нашата стипендиантска програма. Така всеки всеки присъстващ на концерта пряко подкрепя талантливи деца и младежи, които искат да се занимават с музика.

Ако си наш ученик и искаш да покажеш своите умения на голяма сцена - все още имаш този шанс. На рецепцията в RockSchool има списък с всички песни, които е планирано да се изсвирят на концерта, както и от какъв музикант има нужда съответния състав. За повече информация, говори директно със своя музикален преподавател или с нашите график мениджъри.


Нямаме търпение да се видим на концерта. Очакваме те! 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close