Запази Урок
Работни Позиции

Запиши се за Rockschool Лятна Академия 2019!

Ние, които вече нямаме летни ваканции, съжаляваме, че когато сме имали не сме ги запълвали с нещо толкова смислено, колкото е Музиката :)) Затова пък - ти имаш този шанс! За трета поредна година ще проведем нашата Rockschool Лятна Академия, с която ще можеш да се отдадеш на интензивни музикални уроци и репетиции и да напреднеш значително за кратък период от време.

Какво представлява RockSchool Лятна Академия?

- 40 часа на месец индивидуални уроци (2 часа на ден)

- 20 часа на месец индивидуални репетиции (1 час на ден)

- 5 дни в седмицата

- Безплатен достъп до събития в RockSchool

- Workshop в края на програмата за продуциране на авторска музика

- Провежда се юли и август

- Уроците могат да се вземат от 10:00 до 17:00, а репетициите от 10:00 до 15:00

Крайният срок за записване е 30-ти юни, а местата са ограничени. Записването или отправянето на въпроси става на рецепция в Rockschool (бул. Христо Ботев 89), както и по мейл: info@rockschool.bg или телефон: 0887 6666 22.

Цена: 600лв./месец (спестявате 640лв.от цената на нормални уроци)

 

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА АРТИСТ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ ROCKSCHOOL 2019


За тези, които вече са напреднали, участват в група и искат да доусъвършенстват нивото си - решихме да създадем пилотно ново предложение за лятна академия за артист-изпълнители при нас чрез селектиран подбор на курсистите. Предлагаме професионално интензивно обучение за напреднали музиканти паралелно в няколко музикални стила: блус, рок, джаз, поп, латино, уърлд мюзик, класическа музика и други. Предвидили сме изграждане на индивидуален план-график на обучение, интензивни уроци само по един инструмент или обучение по два инструмента успоредно при преподаватели с международен опит, работа в състави, общи семинари, ателиета по жанрове и интереси между участниците, лекции по аранжимент и композиция, студийно и репетиционно време, предоставяне за ползване на технически оборудвани зали, подготовка за участия на концертни и фестивални сцени и включване в концерт-уъркшоп в края на програмата. Програмата е насочена към курсисти, които искат да се възползват от всички услуги в Rock School. Обединена е в интензивен двумесечен курс.


Планирани дейности:
- Изготвяне на индивидуален план-график на всеки курсист – 50 часа
индивидуални уроци в рамките на програмата
- Студийно време/ или уроци по звукозапис – 10 часа
- Теоретични работилници по композиция, аранжимент, теория на музиката,
стилове в музиката – 20 часа
- Индивидуални репетиции – 20 часа
- Свободен достъп до всички RockSchool събития по време на програмата
- Коучинг ателиета с доказан артист – изпълнител. Демонстрации, разискване
на реални творчески ситуации, обмен на опит

- Подготовка за участия на концертни и фестивални сцени
- Работно ателие за организация на събития, партньорства и работа с медии
- Концерт-уъркшоп в Rock School с всички участници в програмата

Крайният срок за кандидатстване е 15-ти юли, а местата се запълват след определяне на ниво. Записването или отправянето на въпроси става на рецепция в Rockschool (бул. Христо Ботев 89), както и по мейл: info@rockschool.bg или телефон: 0887 6666 22.

Таксата за цялата лятна академия (2 месеца) е 1100 лв. (50 часа индивидуални уроци, 10 часа уроци по звукозапис или студийно време, 20 часа репетиции в студио, 20 часа теоретични работилници).

Извън лятната академия този курс би струвал 2100 лв. по цени на уроците в RockSchool. Като добавена стойност извън таксата сме допълнили академията с предоставяне на отворен достъп до ателиета и специално инициирани за академията такива, вкл. и на ниво организатори на събития + концерт-уъркшоп.


*За артист-изпълнители от други градове може да се осигурят резервации за нощувки на преференциални цени

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close