Запази Урок
Работни Позиции

Започва първият Музикален Акселератор в България!

Музикален Акселератор за Млади Артисти” е най-новият проект на RockSchool за развитие и подкрепа на млади български музиканти, финансиран от програма “Култура” към Община София. Участниците в първото издание на програмата бяха избрани след проведен онлайн конкурс, за който получихме над 80 страхотни кандидатури. По проект имаме финансиране за само 10 артисти, но ни беше наистина трудно да изберем и решихме да включим в акселератора 2 артиста допълнително.

Селектираните 12 музикални артисти са: 

Участниците ще имат възможност да запишат и продуцират избрана от тях авторска песен с екипа на Urban House Studio. Звукозаписната сесия ще бъде придружена от заснемане на студиен видео клип към песента. 

Музикантите също ще участват в практически обучителен семинар за бизнес умения и популяризиране на музика онлайн. А за да приложат на практика наученото, те ще имат възможност да преминат и през менторски сесии с опитни музиканти и утвърдени професионалисти в индустрията. Това ще им помогне да създадат завършен музикален продукт, с който ще изградят своя вярна аудитория. 

Всички останали кандидати, които не са одобрени за участие в програмата, получават 50% отстъпка за запис, микс и мастъринг на тяхна песен в Urban House Studio. Вярваме, че е важно да създават авторска музика. 

Следете новини от провеждането на “Музикален Акселератор за Млади Артисти” във Facebook страницата на RockSchool!

Провеждането на “Музикален Акселератор за Млади Артисти” се реализира с подкрепата на Столична Община.

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close