Запази Урок
Работни Позиции

Предоставяме безплатни музикални уроци на украински деца и младежи, за да им помогнем да преодолеят травмата от войната и да се интегрират по-лесно в новата социална среда.

Музиката е ефективен начин да се откъснат от всекидневните стресиращи новини и ще им позволи да изразят вътрешния си емоционален свят.

Предоставяме музикални уроци по 20+ вида инструменти и работим с 50+ опитни музикални преподаватели.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ: INFO@ROCKSCHOOL.BG

25 Стипендии за обучение
2000+ Безплатни уроци
1 Документален филм

Тези деца, които вече свирят на даден музикален инструмент, имат възможност да репетират безплатно в нашата музикална школа, за да продължат да развиват своите умения.

А на тези, които тепърва искат да започнат да изучават музикален инструмент - предоставяме безплатни музикални уроци по избор с нашите опитни преподаватели. 

Подкрепяме всяко украинско дете, което изявява желание да се занимава с музика, независимо от възраст, пол или текущи умения. 

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА УЧАСТИЕ: INFO@ROCKSCHOOL.BG

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close