Запази Урок
Работни Позиции

Виж какво се случи в RockSchool през 2023 г. и какво предстои през 2024 г.

Изпращаме страхотна година, в която успяхме да реализираме заедно много вдъхновяващи проекти. Ето какво постигнахме през последните 12 месеца:

 • “Музикален Акселератор 3” - за трета поредна година осигурихме 15 стипендии на талантливи и мотивирани групи и артисти, които включваха:

1. Професионален звукозапис и постпродукция на авторска песен

2. Студиен видеоклип към всяка песен

3. Двудневен обучителен семинар с лекции на тема музикален бизнес

4. Двудневен уъркшоп по дигитален маркетинг за музиканти

5. По 3 урока с професионални преподаватели за всеки музикант преди началото на записите

6.Промо концерт в края на проекта 

7.Популяризиране на всяка от авторските песни пред широка аудитория и медии  

 

 • “RockSchool на Колела” - през изминалото лято, за трета година, нашето мобилно музикално училище гостува в седем града  - Ловеч, Мездра, Враца, Самоков, Ботевград, Монтана, Видин. В музикалните работилници взеха участие над 120 ученици. Мисията ни е да посещаваме малки градове, в които местните младежи живеят в културна изолация. RockSchool на колела запознава хората с музиката и го вдъхновява да се занимват с изкуство.
 • Наградата „Карл Велики“ 2023  - от самото начало на военния конфликт в Украйна ние отворихме вратите си за украински деца, търсещи убежище в България. В академиите ни проведохме над 500 безплатни урока на 30 деца. За работата си по този проект бяхме обявени за национален победител в наградата “Карл Велики” за 2023, чиято церемония се проведе в град Аахен, Германия. Малко след това бяхме поканени да се включим и в тазгодишното издание на European Youth Event в Страсбург. 
 • 3 нови музикални стаи в RockSchool отвориха врати
 • Ремонт на китари вече и в RockSchool - можете да разчитате на нашия екип за качествен сетъп, почистване, смяна на струни и ако се налага - ремонт на вашия музикален инструмент! Тук сме, за да осигурим поддръжката на оптимален звук и дълъг живот за любимата ви китара.
 • Открихме нова категория уроци - актьорско майсторство! Стремим да предложим богато разнообразие за всеки желаещ да се занимава с изкуство и за тази цел добавихме в нашата творческа общност нова, различна и вълнуваща област, която добре допълва музиката.

Ето какво още успяхме да постигнем през изминалата година:

През 2024 искаме да надградим съществуващите ни проекти и да ги утвърдим като ежегодни инициативи:

 • Трето издание на “Виждам чрез музика”
 • Четвърто издание на “Музикален акселератор” 
 • Четвърто издание на “RockSchool на Колела” 
 • Подобрения на RockSchool базата
 • Начало на проекта “RockSchool класна стая”, с който искаме да допринесем към часовете по музика в образователната система
 • Нови стипендии за музикално обучение за хора, които нямат възможност да си позволят уроци.
 • Да развием нашия лейбъл, KMK Records, и да продължим да продуцираме албуми на талантливи групи и артисти.

За нас е истински вдъхновяващо да виждаме резултатите от дейността ни и затова няма да спрем да влагаме цялата си енергия във всичко, което правим! Очаквайте още много и интересни инициативи от нас. Ако искате да ни подкрепите - вижте как да го направите тук. Благодарни сме на на всеки един от вас, който е бил или продължава да бъде част от нашето RockSchool семейство!


Мелина

Създател на RockSchool

и фондация "Музика за България"

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close