Запази Урок

Запиши своя авторска песен безплатно с Музикален Акселератор 2022

Пилотно издание на нашия Музикален Акселератор през 2021 се превърна в един от най-любимите ни и вдъхновяващи проекти! Помогнахме на 12 страхотни български банди и изпълнители да запишат в професионално студио своя авторска песен, както и да придобият нужните знания и умения да промотират музиката си онлайн. Ако още не сте чули техните песни -  направете го тук.

Щастливи сме да обявим, че днес отваряме конкурса за набиране на участници във второто издание на Музикален Акселератор, отново реализиран с подкрепата на Столична Община.

Ще подкрепим 6 талантливи български изпълнители и групи, които искат да се развият своята музикална кариера. В рамките на програмата артистите ще получат:

  • Пълна аудио продукция, включваща запис в професионално студио, миксинг, мастъринг, помощ с композиция и аранжимент, работа със студийни музиканти
  • Пълна продукция на студиен видео клип към записаната песен, включваща видео заснемане и видео монтаж
  • Участие в обучителен семинар за бизнес умения и популяризиране на музика онлайн
  • Участие в менторски сесии с опитни музиканти и утвърдени професионалисти в индустрията

В края на програмата всеки участник ще има завършен музикален продукт под формата на студиен видеоклип, който ще може да популяризира с наша помощ. 

Участието е програмата е напълно безплатно и става чрез конкурс, в който кандидатите трябва да споделят повече за своя музикален проект и целите си за развитие. Нашият екип ще селектира най-добре мотивираните кандидати, които ще продължат напред, а всички останали ще получават 50% отстъпка за запис, микс и мастъринг на тяхна песен в Urban House Studio. Това е нашият начин да подкрепим всеки, който създава авторска музика.

Включи се в Музикален Акселератор 2022 и направи следващата смела крачка в своята музикална кариера! Кандидатствай до 15.05.2022 тук:  https://urbanhouse.bg/bg/mama-project

Очакваме те!

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close