Запази Урок
Работни Позиции

Зад кулисите на музикалната индустрия

Опитът ни през годините показва, че създаването на качествен музикален продукт е само един от елементите за постигане на комерсиален успех за един изпълнител или банда. Другата част от уравнението е разбирането за това как функционира музикалния бизнес, как се изгражда бранд и как се промотира музика онлайн. 

Затова и в първото издание на Музикален Акселератор през 2021 проведохме еднодневен обучителен семинар с едни от най-известните имена в музикалния бизнес в България. А най-хубавото е, че записахме на видео всички лекции и сме готови да ги споделим с всички вас!

Ако сте част от музикален проект и искате да се развивате професионално в тази сфера - инвестирайте време да чуете какво имат да споделят Мартин Михайлов (Terminal 1, Stroeja), Боян Бояджиев (Sofia International Music Conference), Цветан Хaджийски (smallman), Борис Малеванов (Virginia Records) и много други.

Христо Пенчев - Есенцията на музикалния бизнес

Цветан Хаджийски - Основи в изграждането на музикален бранд 

Александър Първанов - Авторските права - Кой? Как? Какво? Защо? 

Явор Зографски - Ефективност и добри практики при студийна работа

Борис Малеванов - Дигитална дистрибуция и дигитални права  

Боян Бояджиев - Музикален имидж и приходи

Дискусионен панел - Роли в музикалния бизнес и уреждане на участия

 

Включи се в Музикален Акселератор 2022 и направи следващата смела крачка в своята музикална кариера! Кандидатствай до 15.05.2022 тук: https://urbanhouse.bg/bg/mama-project 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close