Запази Урок
Работни Позиции

Новини

Включи се в Четвъртото Издание на КМК Музикален Акселератор на RockSchool!

След цели три вдъхновяващи издания, отваряме нова сесия за кандидатстване за четвъртия сезон на „КМК Музикален Акселератор“! Създадохме този проект, за да подкрепим българската сцена и младите ѝ таланти, които са се захванали с нелеката задача да създават авторска музика.

Нашите Ученици

Хората Обичат RockSchool

133 000+ Урока
10 000+ Репетиции
1200+ Рождени дни
450+ Концерти
1000+ Записани песни

RockSchool

RockSchool е общност от 6000+ човека, състояща се от музикална академия, репетиционни & студио за аудио продукция в София и Варна.

Предлагаме музикални уроци по пеене, пиано, китара, барабани, бас, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, гайда, композиция, songwriting, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

RockSchool e проект на "Музика за България" - фондация в обществена полза.

Музикални уроци

Музикалните уроци развиват у деца и възрастни изключително ценни личностни качества и умения, сред които: креативност, дисциплина, емоционална интелигентност, комуникативни умения, себе наблюдателност, концентрация, стремеж към усъвършенстване и други.

Предлагаме уроци на място и онлайн уроци. Дистанционното обучение е изключително ефективен метод на преподаване. Той позволява на всеки да следва музикалното си образование независимо къде се намира.

Нашият екип се старае да помага на всички хора в RockSchool общността да се изграждат и като личности, и като музиканти. Окуражаваме учениците си да използват музиката като инструмент за изследване на непознатото във вътрешния им свят и постигане на автентичност.

Репетиционни

Репетиционните ни са уютни и предразполагащи към творчество места, в които всяка група и изпълнител са добре дошли да практикуват и усъвършенстват уменията си.

Имаме професионално оборудване от доказани производители и компетентен приятелски екип. Предлагаме и записи на репетиции.

Аудио продукция

Вече сте създали авторско парче или пък вдъхновяващ кавър? Следващата стъпка е и да го запишете и продуцирате качествено. Ние създадохме място, в което даваме всичко от себе си, за да постигнем оптимални резултати спрямо вашата визия и предпочитания към звук.

Предлагаме звукозапис, миксиране и мастериране в комбинация с търпение, внимание към детайлите и любов към музиката :))

Музикални рождени дни

Музикалните рождени дни са чудесен начин за едно дете да се запознае с музиката по забавен и достъпен начин, докато празнува с приятелите си.

Създадохме възможност за алтернативно и интересно празненство, предлагайки страхотна атмосфера, качествена музика, караоке игри и възможност за децата да свирят с наши музикални преподаватели.

Концерти

Ние не сме просто училище. Ние сме музикална общност. Редовно организираме концерти, на чиято сцена ученици, банди, учители и приятели празнуват вдъхновението, което музиката носи.

В RockSchool вярваме, че музиката трябва да се свири на практика възможно най-бързо. На нашите концерти вече хиляди млади музиканти са стъпили на сцена за първи път и са започнали да трупат безценен опит в музикалния си път.

Приходите от всеки концерт се даряват на предварително избрана кауза. Вярваме, че музиката преди всичко трябва да носи добро и да бъде социално отговорна. А с нея и нашата общност.

Ремонт на електрически, акустични, класически и бас китари

Можете да разчитате на нашия екипа за качествен сетъп, почистване, смяна на струни и ако се налага - ремонт на вашия музикален инструмент! Тук сме, за да осигурим поддръжката на оптимален звук и дълъг живот за любимата ви китара.

Ако се нуждаете от нашите услуги - направете своето запитване  тук!

Социален ефект

RockSchool е проект на Фондация "Музика за България". Даваме всичко от себе си, за да предоставяме възможности за развитие на все повече талантливи български артисти и да окуражаваме създаването на автентична и искрена авторска музика в България.

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close