Book a lesson
Careers

Предоставяме безплатни музикални уроци на украински деца и младежи, за да им помогнем да преодолеят травмата от войната и да се интегрират по-лесно в новата социална среда.

Музиката е ефективен начин да се откъснат от всекидневните стресиращи новини и ще им позволи да изразят вътрешния си емоционален свят. 

Предоставяме музикални уроци по 20+ вида инструменти и работим с 50+ висококвалифицирани и опитни музикални преподаватели.

Проектът е победител на национално ниво на конкурса за Европейската младежка награда „Карл Велики“ 2023 г.

30 Education Scholarships
2000+ Free lessons
1 Documentary movie

До момента в школите на RockSchool в София и Варна сме провели над 2000 уроци на 30 деца. Започнахме тази кампания самостоятелно, но впоследствие програмата „Ново начало“ на BG4UA и Фондация BCause я припозна като своя и ни помогна да достигнем до тези, които се нуждаеха от нашата подкрепа. Надяваме се, че сме им помогнали поне за малко да избягат от стреса и травмата и да си припомнят, че светът може да е много по-смислен. 

Подкрепяме всяко украинско дете, което изявява желание да се занимава с музика, независимо от възраст, пол или текущи умения.

 

People Love RockSchool

Support us

"Music for Bulgaria" is a public benefit foundation. We are here to support the music scene and everyone who wants to develop their musical potential. Any donation goes for the improvement and expansion of our current music projects and for the realization of new ideas. Thanks to everyone who supports us.
or with bank transfer

RockSchool Newsletter

Keep up to date with the latest releases, news and events from RockSchool by signing up below

Contacts

Address: 89 Hristo Botev blvd, Sofia

Phone: +359 887 666622

Email: info@rockschool.bg

btn close